Verbouwing in Leiden

Verbouwing LeidenWilt u uw woning laten verbouwen in Leiden of omgeving? Laat dit dan uitvoeren door een echte vakman. Om wat voor klus het ook gaat – groot of klein, eenvoudig of complex – in alle gevallen staat vakmanschap voor ons centraal. Wij zijn al sinds 1992 gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouwingen. Wij zijn erop gericht om binnen een korte tijd een zo goed mogelijk product af te leveren waar u jarenlang plezier van zult hebben. Uw verbouwing Leiden regelen wij.

Soorten verbouwingen

Wij realiseren graag de verbouwing in Leiden en omgeving. U kunt hierbij denken aan: vergroten van uw badkamer, overkappen van uw garage, vervangen van kozijnen, uitbreiden van uw aanbouw en plaatsen van een dakkapel. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van soorten verbouwingen die wij kunnen uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ons orderportefeuille is gevuld met een grote diversiteit aan opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Wij nemen uw zorg uit handen

Elke verbouwing is maatwerk. Wij werken uw ideeën uit in een passend plan. Daarnaast kunnen wij de benodigde vergunningen aanvragen. Door de kennis van bouwtechnieken en onze servicegerichte werkwijze leveren wij een verbouwing in het gewenste resultaat. Wanneer u een verbouwing in Leiden laat uitvoeren heeft u weinig overlast. Ons hechte team werkt efficiënt en volgens de regels. U heeft gedurende de verbouwing één aanspreekpunt. Zo bent u altijd op de hoogte van de gang van zaken. Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor verbouwing in Leiden ? Neem dan contact op met Noordman Bouw & Timmerwerken. Wij staan graag voor u klaar!

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)