Velux dakraam Zuid Holland

Velux dakraam Zuid Holland

Velux dakraam Zuid Holland: De kans is groot dat u bij het woord dakraam meteen aan Velux denkt. Velux staat bekend om de ervaring met ramen voor het schuine dak. Een investering in een Velux dakraam is slim: een dakraam zorgt namelijk niet alleen voor meer ruimte, het creƫert ook een lichtere ruimte dankzij meer zonlicht, waardoor de kamer nog groter lijkt. Ten slotte is een dakraam ook nog eens heel mooi en stijlvol, wat ook een hogere waarde van uw woning oplevert.

Velux dakraam Zuid Holland bij Noordman

Het plaatsen van een Velux dakraam Zuid Holland is niet zomaar een klus en dit vereist dan ook kennis, vakmanschap en de juiste materialen. Noordman bouw & timmerwerken is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauratie. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen er alles aan doen om de gemaakte afspraken volledig na te komen en een mooi Velux dakraam af te leveren! Goede en klantvriendelijke service vinden wij heel belangrijk. Daarom kunt u bij Noordman rekenen op standaard garantie van maar liefst 10 jaar op constructieve onderdelen en 5 jaar garantie op overige werkzaamheden.

Soorten dakramen

Als u kiest voor een dakraam plaatsen Zuid Holland, heeft u de keuze uit verschillende soorten en maten. Als het dakraam vervangen moet worden, lossen wij dit in de meeste gevallen op met een standaard Velux dakraam in de juiste maat. Deze maatvoering wordt al meer dan 25 jaar door Velux gehanteerd. Ook als u een heel nieuw dakraam wilt, zijn er meerdere opties. Graag komen wij bij u langs om te bekijken en bespreken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn.

Bij interesse of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!