Aanbouw Zuid Holland

Is uw toilet toe aan een grondige renovatie? Of heeft u altijd al gedroomd van een prachtig nieuw toilet? Het oog wil immers ook wat. Wij van Noordman bouw & timmerwerken, zijn gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van toilet renovatie Boskoop . Onder deze werkzaamheden vallen onder andere: leidingen leggen, tegels zetten, wanden plaatsen en sanitair installeren. Bij een toilet renovatie komt veel kennis en vakmanschap kijken. Noordman beschikt over specialisten met vele jaren ervaring. Wij hebben dan ook al vele geslaagde renovatie projecten uitgevoerd en verzorgen uw renovatie altijd tot in het kleinste detail. Met onze materialen en gereedschappen kunnen wij de werkzaamheden snel en professioneel uitvoeren.

Toilet renovatie Boskoop bij Noordman

Noordman bouw & timmerwerken is al ruim 25 jaar werkzaam in de bouw. Onze activiteiten bestaan uit onder andere verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauratie. Wij zijn heel flexibel, dat betekent dat u ons in kunt schakelen voor grote verbouwingen, maar ook voor kleinere klussen. Ook zijn wij in staat om snel in te spelen op zaken, bijvoorbeeld als uw toilet renovatie Boskoop met spoed moet worden uitgevoerd. Niks is voor ons te gek, in overleg kunnen wij vrijwel alle klussen perfect voor u uitvoeren!

Advies bij uw toilet renovatie Boskoop

Wij van Noordman bouw & timmerwerken adviseren u ook graag over de praktische en technische mogelijkheden voor de renovatie. Wij komen bij u thuis om in een oriƫnterend gesprek uw wensen te bespreken en uw toiletkamer op te meten. Zo kunnen wij de huidige situatie goed beoordelen en vervolgens duidelijke plannen maken voor uw toilet renovatie Boskoop .

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Recente Projecten

  Renoveren dakkapel vernieuwen buitengevelkozijnen
  Dakaanbouw incl. vaste trap te Leiden
  Slavonisch eikenhouten deuren te Wassenaar
  Opgeklampte schuifdeuren vernieuwd te Oegsgeest