Timmerwerken

Timmerwerkzaamheden

Zoekt u een partner voor het uitvoeren van uw timmerwerken in de buurt van Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoetermeer, Wassenaar, Leidschendam, Bodegraven, Boskoop, Koudekerk en Alphen aan den Rijn?

Dan is Noordman Bouw & Timmerwerken beslist een partner voor u. Met een enthousiast team van vakbekwame timmerlieden hebben wij sinds 1992 een vaste klantenkring opgebouwd bestaande uit particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren. Voor deze opdrachtgevers hebben wij de afgelopen tijd diverse timmerwerken uitgevoerd op het gebied van:

  • Verbouw
  • Totaal onderhoud
  • Renovatie
  • Restauratie

U bent bij Noordman Bouw & Timmerwerken verzekerd van persoonlijke aandacht en uitstekende dienstverlening. Alle timmerwerken zijn bij ons in vertrouwde handen.

Kozijnen

Het plaatsen van kozijnen behoort ook tot de specialiteiten van Noordman Bouw & Timmerwerken. Wilt u klassieke of moderne van hout of kunststof gemaakte kozijnen? Passend bij uw wensen en woningstijl kiezen en monteren wij kozijnen. U bepaalt zelf aan welke eisen deze moeten voldoen.

Een nieuwe deur, een raam Of een kozijn laten plaatsen? Noordman Bouw & Timmerwerken pakt het voor u aan. Wij vinden het project geslaagd als het totale plaatje klopt. Informeer naar de mogelijkheden op het gebied van timmerwerken.

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Snel en gemakkelijk een offerte ontvangen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!