Timmerwerken in Leiden

Timmerwerken in Leiden

Moet er timmerwerk in uw woning of kantoor in Leiden of omgeving worden verricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een nieuwe veranda laten bouwen of uw vloer netjes af laten werken? Voor al uw timmerwerken staan wij voor u klaar. Noordman Bouw & Timmerwerken is sinds 1992 actief in timmerwerk en hebben door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van Leiden . Met persoonlijke aandacht en pure vakmanschap voert Noordman Bouw & Timmerwerken graag al het voorkomende timmerwerk uit. Van renovatie tot verbouwen.

Meubels

Wilt u een meubel dat volledig naar uw wens is? Wij werken altijd professioneel en kunnen de mooiste meubels voor u in elkaar zetten in Leiden . Of het nu gaat om een uniek steigerhouten stapelbed voor uw kinderen, een robuuste houten kledingkast of een eikenhouten nachtkastje naast uw bed. Wij gaan geen uitdaging op het gebied van timmerwerk uit de weg in Leiden .

Overige timmerwerken

Naast onze meubels kunt u bij Noordman Bouw & Timmerwerken terecht voor timmerwerken aan bijvoorbeeld uw vloer, wanden of veranda. Wij zijn in staat al uw wensen op het gebied van timmerwerk te vertalen naar realiteit. Voor elk project bieden wij een passende oplossing. Bij al het timmerwerk in Leiden en omgeving dat wij uitvoeren maken wij gebruik van vakkundige aanpak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen vrijblijvend een offerte op.

Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor timmerwerken in Leiden ? Neem dan contact op met Noordman Bouw & Timmerwerken. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!