Screens plaatsen Leiderdorp

Bent u op zoek naar een zonwering die uw woning lekker koel houdt, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar? Dan zijn screens echt iets voor u. Als u kiest voor Noordman, kiest u niet alleen voor goede kwaliteit, maar ook voor klantvriendelijke service. U kunt bij ons namelijk rekenen op standaard garantie van maar liefst 10 jaar op constructieve onderdelen en 5 jaar garantie op de overige werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij met open en goede communicatie, dat u altijd op de hoogte bent en tevreden zult zijn met het eindresultaat. Kortom: laat uw screens plaatsen Leiderdorp door Noordman!

Optimale zonwering door middel van screens

keuken plaatsen [pb-city]Een screen is een praktische en effectieve manier van zonwering, waarmee u de binnentemperatuur van uw woning aangenaam en naar wens kunt bepalen. Screens zijn zonneschermen die strak langs uw raam naar boven en beneden kan bewegen. Screens nemen vrijwel geen ruimte in beslag en kunnen op verschillende manieren bediend worden. Elektrische bediening is makkelijker, maar daarentegen ook weer duurder dan handmatige bediening. Het is dan ook belangrijk dat u goed nadenkt over wat uw wensen zijn qua screens. Wij kunnen u hierbij helpen! Met onze kennis, vakkundigheid en jarenlange ervaring, adviseren wij u graag op het gebied van screens en wellicht uiteindelijk screens plaatsen Leiderdorp . Het is namelijk van belang dat er goed wordt nagedacht over het soort kozijnen, de manier van plaatsen en de stijl van de kozijnen.

Interesse in screens plaatsen Leiderdorp ?

Bij interesse of voor meer informatie en advies op maat, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Recente Projecten

  Renoveren dakkapel vernieuwen buitengevelkozijnen
  Dakaanbouw incl. vaste trap te Leiden
  Slavonisch eikenhouten deuren te Wassenaar
  Opgeklampte schuifdeuren vernieuwd te Oegsgeest