Kozijnen plaatsen Zoetermeer

Wilt u graag kozijnen laten plaatsen of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wij van Noordman zijn gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauratie. Als u kiest voor Noordman, kiest u niet alleen voor goede kwaliteit, maar ook voor klantvriendelijke service. U kunt bij ons namelijk rekenen op standaard garantie van maar liefst 10 jaar op constructieve onderdelen en 5 jaar garantie op de overige werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij met open en goede communicatie, dat u altijd op de hoogte bent en tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Kozijnen vervangen

kozijnen ZoeterwoudeAfhankelijk van de staat van uw kozijnen, heeft u meerdere mogelijkheden. Wij kunnen de kozijnen namelijk repareren, deels vervangen of nieuwe kozijnen op maat maken. Het gaat daarbij dan om geprefabriceerde montagekozijnen in standaardmaten. Wij bieden u vakkundige renovatie van uw kozijnen. Dit is kosten besparend ten opzichte van het volledig vervangen van uw kozijnen. Dit is echter wel noodzakelijk als te kozijnen te verouderd of beschadigd zijn. Dan is renoveren zinloos, omdat de kozijnen dan na een relatief korte tijd weer toe zijn aan onderhoud en uiteindelijk toch vervangen moeten worden.

Advies bij kozijnen plaatsen Zoetermeer

Met onze kennis, vakkundigheid en jarenlange ervaring, adviseren wij u graag op het gebied van kozijnen plaatsen Zoetermeer . Het is namelijk van belang dat er goed wordt nagedacht over het soort kozijnen, de manier van plaatsen en de stijl van de kozijnen. De kozijnen zijn namelijk een belangrijk onderdeel voor het uiterlijk van uw woning. Bij interesse of voor meer informatie en advies op maat, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Recente Projecten

Dak aanbouw met vaste trap te Leiden
Restaureren diverse items monument Leiden
Vernieuwen voorgevel & plaatsen dakkapellen
Dakkapel plaatsing te Voorschoten