Keuken plaatsen Voorschoten

Keuken plaatsen Voorschoten

U kunt Noordman bouw & timmerwerken ook inschakelen voor een keuken plaatsen Voorschoten . Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij hiervoor de aangewezen partner. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, van grote verbouwingen en renovaties, tot kleinere klussen. Onze opdrachtgevers zijn niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en verenigingen van eigenaren. Wij streven niet alleen naar het afleveren van de beste kwaliteit, maar ook naar goede, klantgerichte service. Zo kunt u bij ons rekenen op standaard garantie van maar liefst 10 jaar op constructieve onderdelen en 5 jaar op overige werkzaamheden.

Verschillende soorten keukens

Bij het plaatsen van een keuken komt veel kijken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het aanpassen van de elektra en leidingen. Wij van Noordman kunnen alles voor u regelen. Wilt u bijvoorbeeld een extra groep in uw groepenkast voor nieuwe keukenapparatuur? Wij lossen het voor u op. U kunt natuurlijk uw keuken helemaal zelf samenstellen, afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen.

Advies bij keuken plaatsen Voorschoten

Als u van plant ben een nieuwe keuken te laten plaatsen, is het handig als u van tevoren weet hoe dit allemaal plaatsvindt en wat u kunt verwachten. Met onze kennis en vakkundigheid kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste keuken en het maken van duidelijke plannen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij interesse of voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u dan verder helpen.

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!