dakraam plaatsen Zoeterwoude

Wilt u ook optimaal genieten van uw slaapkamer? Dan zou u kunnen kiezen voor een dakraam plaatsen Zoeterwoude . Een dakraam zorgt namelijk niet alleen voor meer ruimte, het creëert ook een lichtere ruimte dankzij meer zonlicht, waardoor de kamer nog groter lijkt. Ten slotte is een dakraam ook nog eens heel mooi en stijlvol, wat ook een hogere waarde van uw woning oplevert.

dakraam plaatsen Zoeterwoude

Dakraam plaatsen Zoeterwoude bij Noordman

Het plaatsen van een dakraam is niet zomaar een klus en dit vereist dan ook kennis, vakmanschap en de juiste materialen. Noordman bouw & timmerwerken is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauratie. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen er alles aan doen om de gemaakte afspraken volledig na te komen en een mooi dakraam af te leveren, zodat u tevreden bent met uw vernieuwde kamer.

Goede en klantvriendelijke service vinden wij heel belangrijk. Daarom kunt u bij Noordman rekenen op standaard garantie van maar liefst 10 jaar op constructieve onderdelen en 5 jaar garantie op overige werkzaamheden.

Soorten dakramen

Als u kiest voor een dakraam plaatsen Zoeterwoude , heeft u de keuze uit verschillende soorten en maten. Als het dakraam vervangen moet worden, lossen wij dit in de meeste gevallen op met een standaard Velux dakraam in de juiste maat. Deze maatvoering wordt al meer dan 25 jaar door Velux gehanteerd. Ook als u een heel nieuw dakraam wilt, zijn er meerdere opties. Graag komen wij bij u langs om te bekijken en bespreken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn.

Bij interesse of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Recente Projecten

  Renoveren dakkapel vernieuwen buitengevelkozijnen
  Dakaanbouw incl. vaste trap te Leiden
  Slavonisch eikenhouten deuren te Wassenaar
  Opgeklampte schuifdeuren vernieuwd te Oegsgeest