Dakopbouw Zoetermeer

Dakopbouw ZoetermeerWilt u extra leefruimte creëren binnen uw woning in Zoetermeer ? Dit kan door middel van een dakopbouw. Een dakopbouw lost u ruimtegebrek op zonder dat dit ten koste gaat van uw tuin of kavel. De extra verdieping biedt direct meer ruimte en wooncomfort. Een dakopbouw is een goedkope manier om meer m3 toe te voegen aan uw huis. Noordman Bouw & Timmerwerken is het bedrijf om een dakopbouw in Zoetermeer uit te laten voeren.

Extra leefruimte met een dakopbouw Zoetermeer

Een dakopbouw is een efficiënte manier om extra ruimte in uw huis in Zoetermeer te creëren. U kunt met een dakopbouw een extra verdieping op uw woning plaatsen of de nok van uw woning verhogen. Vooral voor nodige extra kamers is een dakopbouw een juiste oplossing. Een dakopbouw levert niet alleen extra ruimte op, maar is ook een verfraaiing van uw woning in Zoetermeer .

Ramen, kozijnen en deuren voor uw dakopbouw

Bij een dakopbouw horen uiteraard ook nieuwe ramen en kozijnen. Evt. zelfs een deur naar het dakterras of balkon. Ook de kozijnen voor de dakopbouw kunnen wij verzorgen. Wij beschikken over een werkplaats waar ramen, deuren en kozijnen op maat en naar ontwerp gemaakt kunnen worden. Zo blijft u dakopbouw geheel in de stijl van uw woning. Wilt u een dakopbouw in Zoetermeer of omgeving laten plaatsen? Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw dakopbouw in Zoetermeer ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Recente Projecten

Dak aanbouw met vaste trap te Leiden
Restaureren diverse items monument Leiden
Vernieuwen voorgevel & plaatsen dakkapellen
Dakkapel plaatsing te Voorschoten