Dakopbouw Zoetermeer

Dakopbouw Zoetermeer

Wilt u extra leefruimte creëren binnen uw woning in Zoetermeer ? Dit kan door middel van een dakopbouw. Een dakopbouw lost u ruimtegebrek op zonder dat dit ten koste gaat van uw tuin of kavel. De extra verdieping biedt direct meer ruimte en wooncomfort. Een dakopbouw is een goedkope manier om meer m3 toe te voegen aan uw huis. Noordman Bouw & Timmerwerken is het bedrijf om een dakopbouw in Zoetermeer uit te laten voeren.

Extra leefruimte

Een dakopbouw is een efficiënte manier om extra ruimte in uw huis in Zoetermeer te creëren. U kunt met een dakopbouw een extra verdieping op uw woning plaatsen of de nok van uw woning verhogen. Vooral voor nodige extra kamers is een dakopbouw een juiste oplossing. Een dakopbouw levert niet alleen extra ruimte op, maar is ook een verfraaiing van uw woning in Zoetermeer .

Ramen, kozijnen en deuren

Bij een dakopbouw horen uiteraard ook nieuwe ramen en kozijnen. Evt. zelfs een deur naar het dakterras of balkon. Ook de kozijnen voor de dakopbouw kunnen wij verzorgen. Wij beschikken over een werkplaats waar ramen, deuren en kozijnen op maat en naar ontwerp gemaakt kunnen worden. Zo blijft u dakopbouw geheel in de stijl van uw woning. Wilt u een dakopbouw in Zoetermeer of omgeving laten plaatsen?

Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw dakopbouw? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!