Dakopbouw Leidschendam

Dakopbouw LeidschendamWilt u extra leefruimte creëren binnen uw woning in Leidschendam ? Dit kan door middel van een dakopbouw. Een dakopbouw lost u ruimtegebrek op zonder dat dit ten koste gaat van uw tuin of kavel. De extra verdieping biedt direct meer ruimte en wooncomfort. Een dakopbouw is een goedkope manier om meer m3 toe te voegen aan uw huis. Noordman Bouw & Timmerwerken is het bedrijf om een dakopbouw in Leidschendam uit te laten voeren.

Extra leefruimte met een dakopbouw Leidschendam

Een dakopbouw is een efficiënte manier om extra ruimte in uw huis in Leidschendam te creëren. U kunt met een dakopbouw een extra verdieping op uw woning plaatsen of de nok van uw woning verhogen. Vooral voor nodige extra kamers is een dakopbouw een juiste oplossing. Een dakopbouw levert niet alleen extra ruimte op, maar is ook een verfraaiing van uw woning in Leidschendam .

Ramen, kozijnen en deuren voor uw dakopbouw

Bij een dakopbouw horen uiteraard ook nieuwe ramen en kozijnen. Evt. zelfs een deur naar het dakterras of balkon. Ook de kozijnen voor de dakopbouw kunnen wij verzorgen. Wij beschikken over een werkplaats waar ramen, deuren en kozijnen op maat en naar ontwerp gemaakt kunnen worden. Zo blijft u dakopbouw geheel in de stijl van uw woning. Wilt u een dakopbouw in Leidschendam of omgeving laten plaatsen? Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw dakopbouw in Leidschendam ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Recente Projecten

  Renoveren dakkapel vernieuwen buitengevelkozijnen
  Dakaanbouw incl. vaste trap te Leiden
  Slavonisch eikenhouten deuren te Wassenaar
  Opgeklampte schuifdeuren vernieuwd te Oegsgeest