Bouwbedrijf Bodegraven

Bouwbedrijf BodegravenBent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Bodegraven ? Bij Noordman Bouw & Timmerwerken vindt u álle ingrediënten voor een succesvol bouwproject. Bouwbedrijf Noordman Bouw & Timmerwerken is breed inzetbaar. U kunt bij ons terecht voor: verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Veel ervaring, actuele kennis en een breed scala aan producten en diensten. Wij richten ons op onderhoud, renovatie, verbouw en restauratie. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw badkamer, het uitvoeren van een gehele verbouwing of het realiseren van een aanbouw in Bodegraven . Wij leveren een totaalpakket inclusief advies en bouwtekeningen met constructieberekeningen. Zo bent u voor alle verlangde handelingen bij slechts één onderneming aan het juiste adres.

Bouwbedrijf waar de klant centraal staat

Úw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als bouwbedrijf als een team samen en denken tot in de details met u mee. Noordman Bouw & Timmerwerken zet kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen in Bodegraven . We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen vaak voor besparingsmethoden. Bouwbedrijf Noordman Bouw & Timmerwerken beschikt over:

 • Ervaren gediplomeerde medewerkers
 • Jarenlange ervaring
 • Goede reputatie
 • Kennis
 • Vakmanschap

Vakmanschap  van een bouwbedrijf

Wij als betrouwbaar bouwbedrijf zorgen ervoor dat u van een geslaagd project kunt genieten in Bodegraven . Al sinds 1992 zijn wij van Noordman Bouw & Timmerwerken actief met grote en kleine bouwprojecten. Terwijl wij bezig zijn in Bodegraven kunt u gewoon in uw huis blijven wonen. Uw woning verdient de beste zorg en aandacht. Dat kan bouwbedrijf Noordman Bouw & Timmerwerken u bieden! Wij als bouwbedrijf zetten onze kennis en ervaring graag in om uw project uit handen te nemen. Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw woning in Bodegraven ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Recente Projecten

  Renoveren dakkapel vernieuwen buitengevelkozijnen
  Dakaanbouw incl. vaste trap te Leiden
  Slavonisch eikenhouten deuren te Wassenaar
  Opgeklampte schuifdeuren vernieuwd te Oegsgeest