Badkamers Wassenaar

Badkamers Wassenaar

Wilt u graag uw huidige badkamer in Wassenaar vernieuwen of een geheel nieuwe badkamer? Noordman Bouw & Timmerswerken is uw aangewezen specialist voor het plaatsen en vervangen van uw badkamers. Badkamers zijn er tegenwoordig in vele stijlen en uitvoeringen. Van kleine simpele badkamers tot grote luxe badkamers. Wij verzorgen het. U kunt hierbij uitgaan van perfectie. Wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw badkamers een geslaagd project wordt met Noordman Bouw & Timmerwerken.

Vakmanschap

Onze vakmannen hebben in Wassenaar en omgeving veel ervaring opgedaan met het plaatsen van toiletten en badkamermeubelen. Ook al het voorbereidend werk, zoals de aanleg van leidingen en riolering, kunnen wij voor u doen. Of u nu uw gehele sanitair wilt aanpakken of enkel een kraan wilt laten vervangen, voor vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Badkamers Wassenaar

De badkamers leveren wij volledig op. Alle werkzaamheden in de badkamers voeren wij zelf uit. Alleen op deze manier kunnen wij perfecte badkamers leveren in Wassenaar . Doordat we alles in eigen hand houden, kunnen we de werkzaamheden strak plannen. Wij dekken de route naar de badkamer zorgvuldig af zodat tijdens evt. sloopwerkzaamheden de rest van u huis netjes blijft. Wij kunnen vele merken sanitair op korte termijn voor u leveren en monteren de badkamers in Wassenaar en omgeving. Voor de aanleg en installatie van uw badkamers kunt u in Wassenaar en omgeving een beroep doen op ons. Wij ontzorgen u voor een nette prijs.

Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw badkamers in Wassenaar ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!