Badkamers Voorschoten

Badkamers VoorschotenWilt u graag uw huidige badkamer in Voorschoten vernieuwen of een geheel nieuwe badkamer? Noordman Bouw & Timmerswerken is uw aangewezen specialist voor het plaatsen en vervangen van uw badkamers. Badkamers zijn er tegenwoordig in vele stijlen en uitvoeringen. Van kleine simpele badkamers tot grote luxe badkamers. Wij verzorgen het. U kunt hierbij uitgaan van perfectie. Wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw badkamers een geslaagd project wordt met Noordman Bouw & Timmerwerken.

Vakmanschap voor uw badkamers

Onze vakmannen hebben in Voorschoten en omgeving veel ervaring opgedaan met het plaatsen van toiletten en badkamermeubelen. Ook al het voorbereidend werk, zoals de aanleg van leidingen en riolering, kunnen wij voor u doen. Of u nu uw gehele sanitair wilt aanpakken of enkel een kraan wilt laten vervangen, voor vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles in eigen hand met uw badkamers

De badkamers leveren wij volledig op. Alle werkzaamheden in de badkamers voeren wij zelf uit. Alleen op deze manier kunnen wij perfecte badkamers leveren in Voorschoten . Doordat we alles in eigen hand houden, kunnen we de werkzaamheden strak plannen. Wij dekken de route naar de badkamer zorgvuldig af zodat tijdens evt. sloopwerkzaamheden de rest van u huis netjes blijft. Wij kunnen vele merken sanitair op korte termijn voor u leveren en monteren de badkamers in Voorschoten en omgeving. Voor de aanleg en installatie van uw badkamers kunt u in Voorschoten en omgeving een beroep doen op ons. Wij ontzorgen u voor een nette prijs. Uw wensen en eisen vormen het aandachtspunt. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw badkamers in Voorschoten ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Recente Projecten

Dak aanbouw met vaste trap te Leiden
Restaureren diverse items monument Leiden
Vernieuwen voorgevel & plaatsen dakkapellen
Dakkapel plaatsing te Voorschoten