badkamer renovatie zoeterwoude

Is uw badkamer toe aan een grondige renovatie? Of heeft u altijd al gedroomd van een prachtige nieuwe badkamer met bijvoorbeeld een ligbad of jacuzzi? Wij van Noordman bouw & timmerwerken, zijn gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van badkamer renovatie Zoeterwoude . Onder deze werkzaamheden vallen onder andere: leidingen leggen, tegels zetten, wanden plaatsen en sanitair installeren.

Bij een badkamer renovatie komt veel kennis en vakmanschap kijken. Noordman beschikt over specialisten met vele jaren ervaring. Wij hebben dan ook al vele geslaagde renovatie projecten uitgevoerd en verzorgen uw renovatie altijd tot in het kleinste detail. Met onze materialen en gereedschappen kunnen wij de werkzaamheden snel en professioneel uitvoeren.

Badkamer renovatie Zoeterwoude

Badkamer renovatie Zoeterwoude bij Noordman

Noordman bouw & timmerwerken is al ruim 25 jaar werkzaam in de bouw. Onze activiteiten bestaan uit onder andere verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauratie. Wij zijn heel flexibel, dat betekent dat u ons in kunt schakelen voor grote verbouwingen, maar ook voor kleinere klussen. Ook zijn wij in staat om snel in te spelen op zaken, bijvoorbeeld als uw badkamer renovatie Zoeterwoude met spoed moet worden uitgevoerd. Niks is voor ons te gek, in overleg kunnen wij vrijwel alle klussen perfect voor u uitvoeren!

Advies bij uw badkamer renovatie Zoeterwoude

Wij van Noordman bouw & timmerwerken adviseren u ook graag over de praktische en technische mogelijkheden voor de renovatie. Wij komen bij u thuis om in een ori├źnterend gesprek uw wensen te bespreken en uw badkamer op te meten. Zo kunnen wij de huidige situatie goed beoordelen en vervolgens duidelijke plannen maken voor uw badkamer renovatie Zoeterwoude .

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.

Noordman Bouw & Timmerwerken

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Offerte

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Recente Projecten

Dak aanbouw met vaste trap te Leiden
Restaureren diverse items monument Leiden
Vernieuwen voorgevel & plaatsen dakkapellen
Dakkapel plaatsing te Voorschoten