Aanbouw Oegstgeest

Aanbouw in Oegstgeest

U wilt meer ruimte in uw huis en u bent benieuwd naar de mogelijkheden? Noordman Bouw & Timmerwerken realiseert uw aanbouw in Oegstgeest . Met een aanbouw creëert u meer ruimte, plezier en luxe. Al sinds 1992 zijn wij van Noordman Bouw & Timmerwerken uit Zoeterwoude actief in het plaatsen en renoveren van een aanbouw. Wij verzorgen een aanbouw in Oegstgeest voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Voor al onze klanten, of het nu gaat om een gehele restauratie of een simpele aanbouw, geldt: ‘Perfectie voor een tevreden klant’.

Wij nemen uw zorg uit handen

Wij adviseren, meten op, ondersteunen bij de vergunningsaanvraag, leveren en bouwen de aanbouw en zorgen voor de complete afwerking. Voor wij gaan aanbouwen in Oegstgeest nemen we uitgebreid uw wensen met u door. Welke materialen gaan we gebruiken? Welke kleuren kiest u? Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de kleuren van de stenen zo dicht mogelijk liggen bij de kleuren van uw bestaande muren. Ook aan de binnenkant proberen wij de aanbouw zo naadloos mogelijk aan te laten sluiten op het bestaande interieur.

Vakmensen

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst. Of het nu gaat om het doorbreken en plaatsen van muren, het zetten van tegels, het aanleggen van leidingen of elektriciteit, metselwerk of schilderwerk. Noordman Bouw & Timmerwerken begrijpt dat u niet zit te wachten op een wekenlange verbouwing en dat u gebaat bent bij een snelle oplevering. Ook wilt u weinig overlast hebben tijdens het plaatsen van de aanbouw. Daarom stellen wij ons ten doel uw huis binnen een korte tijd te verfraaien, zodat u snel kunt genieten van uw vernieuwde woning in Oegstgeest .

Het extra oppervlakte wat door het aanbouwen is ontstaan, zullen u ook veel meer indeling mogelijkheden geven. U kunt een veel grotere woonkamer met zitruimte creëren. Wanneer u uw woning wilt verkopen zullen makelaars en geïnteresseerde in uw woning het eerst kijken naar de oppervlakte van uw woning in Oegstgeest .

Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor een aanbouw in Oegstgeest ? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze laatst uitgevoerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!