Dakkapellen

Dakkapellen op maat gemaakt

Droomt u van een extra slaapkamer in uw huidige woning? Wilt u niet verhuizen, maar komt u toch echt een studeerkamer te kort? Dakkapellen van Noordman Bouw & Timmerwerken zijn dan dé oplossing. Wij bieden een ruim aanbod dakkapellen in verschillende soorten en maten. Voor iedere situatie en elk dak bieden wij dé juiste oplossing. Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Dit is namelijk niet iets wat u dagelijks doet. Alle informatie over dakkapellen kunt u inwinnen via de medewerkers van Noordman Bouw & Timmerwerken. Bij ons staat uw tevredenheid hoog in het vaandel.

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van het team van Noordman Bouw & Timmerwerken zijn wij in staat diverse type dakkapellen te fabriceren en monteren. Wij maken deze dakkapellen geheel naar uw wensen.

Wij bieden u hierbij een compleet pakket dat zich kenmerkt door:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Flexibiliteit
  • Persoonlijk advies
  • Aantrekkelijke prijs

U heeft een ruime keuze als het om dakkapellen gaat. Wilt u een op maat gemaakte of een prefab? Heeft u andere specifieke wensen? Wij zorgen ervoor dat het een geslaagd project wordt.

Voordelen

Veel mensen kiezen voor dakkapellen. Wat voor voordelen brengen dakkapellen met zich mee? Dakkapellen worden voornamelijk toegepast voor het creëren van extra licht en ruimte. Het beloopbare oppervlak in uw zolderkamer wordt namelijk groter. Zo krijgt u zonder dure verhuizing toch meer ruimte in uw huidige woning. Daarnaast zorgen dakkapellen voor een hogere waarde van uw woning.

Kortom: bij Noordman Bouw & Timmerwerken bent u aan het juiste adres voor dakkapellen. Wij werken in de buurt van Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoetermeer, Wassenaar, Leidschendam, Bodegraven, Boskoop, Koudekerk en Alphen aan den Rijn. Naast het plaatsen van dakkapellen kunt u bij ons terecht voor onderhoud, renovatie en restauratie. Neem contact met ons op.

Raadgever

Adviseur

Uitvoerder

Snel en gemakkelijk een offerte ontvangen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!